![]() ![]() |
Sep 24 2008, 03:47 AM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 4 Katılım: 14-May 08 Nereden: İstanbul / Edirne Üye No: 69 |
DİLİM SÖYLER
1.VERSE Şimdi yokluğunda kalp emanet yollara Şimdi yok yanımda takvimleri sor bana Şimdi özlemek yokluğundan hatıra Şimdi meleklerle şeytanlarım baş başa… Yüzün gözümde tek fotoğrafın elim cebimde Islığım dilimde yüzümü astıran hayata Parlayan şu gözlerin gerek olsa bir kerekte Engerek yılanların kellesi ellerimde İnancım yitik viran bedenim bitik halde Dilimde hep bir şarkı gözlerim aynı yerde Hızını alamadan takılan hayallere Adını sayıklayan yüzüme ben divane Zaman kilitli sanki hasta Kalbimin cephanesinde mermi kalmamış Baygın halde yardım et der Acım silinmez elimi tut bırakma ne olur Hortlayan bu aşkın dilini kessen Yine seni ister XXXXXXXXXXXXXXXX NAKARAT xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Onu aklına yaz kalbim dilim söyler için onu ister sayılı zaman çabuk geçer uyanıp ta yüzünü bir görsem dermanım, zindanım, gurbet yaşadığım yerin asıl adı rabbim sesimi duy beni tanı… 2.VERSE Umut denen şu nesneyi bıçakla kesmek istiyorum Unut denen şu kelimeyi bir Dakka unutamıyorum Somut belirtiler başımda hayli saçma bir durum Umut gerek unutmadan kalbe bağlı bir serum Seninle kaybolup giden şu içli sayfalar yanar Adın geçer içinde tüm cümleler yalpalar Uykularla düşman olmuş gözlerimde sargılar Kalpte bir melek yaşar ve dilim yar diye kanar Sızıma merhem dilime yağmur Dilim hiç acımadı bedenim mahmur Resmin elimde yar yanında Sen dur Sıkı tut elimi hiç bırakma Ne olur.. İçimi dolduran şu ruhumun baş harflerinde Adını yüzüme vursun ıslandığım tek bulutsun Kanımı donduran uzak mesafeler Kurak bir aşkın canına okusun ben değil o unutsun. Tanıdığım tek bir kalp var adrenalin %90 Bizde yaşlar içten gözlerimde yaşlar noksan Açın hali bariz zayıf olur karnı toktan Oklar çıkmaz artık saplı kalbe onlar çoktan XXXXXXXXXXXXXXXX NAKARAT xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Onu aklına yaz kalbim dilim söyler için onu ister sayılı zaman çabuk geçer uyanıp ta yüzünü bir görsem dermanım, zindanım, gurbet yaşadığım yerin asıl adı rabbim sesimi duy beni tanı… |
|
|
|
Nov 29 2008, 11:07 PM
|
|
![]() Üye Grup: Üyeler İleti: 43 Katılım: 17-September 08 Üye No: 235 |
saglam sözler tessekkürler
-------------------- http://www.myspace.com/ummetua
|
|
|