![]() ![]() |
Aug 2 2009, 11:57 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 2 Katılım: 2-August 09 Üye No: 787 |
herkes ortam içinde ve yazıyo bi şeyler
eline kalemi alan korkmuyor ...karalıyor bak bi...havada uçuşuyor kağıt kalemler... artık moda rep internet diss i oldu beyLeR .... herkes av peşinde.. birileri saçmalamanın saçmaLadıkları rapLEri dağıtmaların... birileri bu saçmalıkları yem etmenin peşinde... kullandıkları kelimeleri yedirmenin peşinde .... duydunuz mu beyler youtube açıldı mekan belli artık kadıköy üsküdar değil sanal ortam cok sexy gir msn e aç bi facebook indir manitaları yap bi kopukluk warsa msn inde çok kişi , oluştur bi topluluk hey gençlik toplu konuşmalardan da çok yorulduk ... selam nbr faslını geç...direkt iste adresini güzelliğe gerek yok be uğur..poşet geçir al nefesini biz çok uğraştık ama yine aynı yerdeyiz..bitiğiz yine dere sokaklarında yine gültepedeyiz.bizbizzeyiz mekan belli hep sokak başları yerimiz..yerimizdeyiz.. biz yazar çizer önümüze geleni bitiririz..affetmeyiz.. ... beste dedin al işte bizde yaptık... yaptıgın çöpe biz de bi göz attık.. anlıycan koçum size iyi bi diss attık.. bu sözleri yazarken çok göbek attıkk(atııkkkk) ... baktık sen hep boşlarla coşmuşsun coşturdugun kızlarla koşturmuşsun... koştururken de çok yorulmuşsun.. ama olmamış sen çok donmuşsun..(yeterrrr!!!) ... doldugumuzdandı bu beste sana yazıyorum al bi mısrasını yiyosa karala erkek warsa atar disss buna da arkasındayım her satırın hadi yiyosa karala..(sıkarrrr) ... ilk fırsatta ikinci parçayı yapıcam.. ikinci şarkına da disimi atıcam.. boş sözlerini sana yutturucam... feysbuk ta tıklanma rekorları kırıcam...(bammmm) ... dinledim ben de senin gibi orjinali sonra dedm dostlar bize farkedermi farketmez dediler bizde yaptık bi şeyler aç kulagını orjinal..sende iyi dinle melankolik geliyo yetim piçler... .. bozuldun mu gelen kelimeler agır yüzün kızarmış yol alıyosun agır agır duyamadıysan adımı bi kez daha bagır piyasa karışcak elimde war bi satır melankolik gelior hadi bagır..bagırrr..bağırr...bağırrr... .... MeLAnKoLiK DeJaVu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 7th September 2010 - 09:12 AM |