![]() ![]() |
Jan 1 2010, 11:06 PM
|
|
|
Üye Grup: Üyeler İleti: 28 Katılım: 26-May 09 Üye No: 645 |
ExhliKeyf Rape Veda Etti
Salı, Aralık 29, 2009 Buraya Kadar Buraya.... Ben rap i bitirdim. Bak beni sevenlere borcum var. O yüzden açıklayacağım: Biz Götümüzü Başımızı sallamadık. dik durduk, harbi olduk, sistemmiş düzenmiş takmadık. Kimseyle durduk yere hasım olmadık, ALLAH yukarda, Kimsedende korkmadık. Harbi Yaptıkmı bu işi. Yapmadın diyen varsa Şerefsizdir. Kendi duygularımıda paylaştım, kendi duygularım üzerinden alayının yaşadıklarını gördüm, gece gündüz herkez için yazdım. Kolay sandılar ya. Siktirsinler. Rap yapan herkeze deli saygım var bunu bilsinler. Şimdi bu insanlar yedi cedden birbirlerini tanıyorlardı, ben kimseyi tanımıyordum, kendi başıma sıfırdan başladım. Çoğunuz harbi sevdiniz beni, ne kadar sevdiysenizde o kadar sevildiniz ha. şüpheniz olmasın. Ama yemişim artık rap i. Kimlere bıraktım. varya bazı yavşaklar, hani ben rap yapamıyormuşum, hani bırakmalıymışım. İyi ya işte, daha iyisi varsa dinle, bende dinlerim sorun değil Önyargı oldu, Çünkü hem sago ya hemde cezaya, alayına toptan soktum, havladılar yemedi, havallattılar sonra, sanki sikmdemi. Ben bu rapi bıraktım eyvallahda. Siz paraya sattınız bu insanları, vijdanınız rahatmı? Oda skmde değil olum? Herkez kafasına göre Bak yanımda bir tek erdal vardı. hani menajerim. Gece gündüz savaştık, O kadar çok kolpa vardıki, alayını beraber temizledik. Hala kardeşim, ama artık menajerim değil.. Kendimle ilgili durumlarda var.. Sıfırdan başlayıp buralara kadar geldim ya. hani o sesi çıkmayanların sesi oldum ya, hani alayını panikletip, kendime düşman ettim ya. Korkuttum ya. Bilen biliyor neyin ne olduğunu. buda bana yeter Daha bir çok sebeb var. ALLAH yukarda, olursa bir ortam anlatırım.. Msn face space, benle ilgili olan ne varsa hepsi silinecek zamanla. Şarkılarım kalsın Bana ait, benden size ait Gerisi önemli değil.. Buraya Kadar Bitti. ''ExhliKeyf Myspace'den Alıntıdır'' |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 10th September 2010 - 08:51 PM |