![]() ![]() |
Aug 8 2008, 01:51 AM
|
|
![]() YÖNETİM KURULU BAŞKANI Grup: Yönetim İleti: 223 Katılım: 31-March 08 Nereden: İstanbul,Trakya,Haskova,Ç.Kale Üye No: 2 |
Uzun Süredir Albüm Çalismalarinda olan VALE ilk albümü ?Sayha? yi tamamladi.Albüm duygusal ve hareketilik içeren parçalar tasiyor.Albümün söz müzik mix stcrach mastering i Vale ye ait.Yogun emekle uzun zamanda tamamlanan albümde Yagmurun Gardiyanlari Isimli parçada Silivriden Kezzo Vale ye eslik ediyor.Bunun disinda tüm çalismalar solo.Keyifli Dinlemeler?Albümün Parça Listesi Söyle: 1-Hosgeldin (intro) beat: vale 2-Yagmurun Garidyanlari(ft.Kezzo) beat: vale 3-Dilim söyler beat: vale 4-Sayham beat: vale 5-Zaman Sikici beat: vale 6-Biraz umudum var (interlude) beat: Vale 7-Gurbeti yasamam lazim beat: kezzo 8-Her Belaya Hazirim beat: vale 9-Hayat Donsun Bir Noktada beat: vale 10-Insan Hepsi beat: vale 11-Soluk Bi Ton beat: vale 12-Yakinda Dönerim (outro) beat: vale -------------------- ______________________________________________________________________
www.Myspace.com/Trakyarap www.Tersanerap.com www.Myspace.com/Trakyamudafaairap |
|
|
|
Aug 21 2008, 09:01 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 21-August 08 Nereden: Lüleburgaz/İstanbul Üye No: 173 |
Sadece Sayham'ı dinledim space'de...
Gerçekten çok kaliteli bi şarkıydı eminim albümde öyledir Saygılar BurgazUnder -------------------- MihrapSentez NüGo |
|
|
|
Sep 17 2008, 11:43 PM
|
|
![]() Üye Grup: Üyeler İleti: 43 Katılım: 17-September 08 Üye No: 235 |
istersen albümüde indircok saglam albüm vale abi kusura bakma ama ben senin albümü 1 ay önce falan baska bi foruma koymustum
-------------------- http://www.myspace.com/ummetua
|
|
|
|
Oct 2 2008, 10:12 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 8 Katılım: 9-September 08 Nereden: Çorlu Üye No: 212 |
iyi bir aLbüm
-------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 19 2008, 05:44 PM
|
|
![]() Üye Grup: Genel Moderatörler İleti: 24 Katılım: 6-November 08 Üye No: 305 |
Tek tek upload ettim,lazım olur belki. 1-Hosgeldin (intro) beat: vale
2-Yagmurun Garidyanlari(ft.Kezzo) beat: vale 3-Dilim söyler beat: vale 4-Sayham beat: vale 5-Zaman Sikici beat: vale 6-Biraz umudum var (interlude) beat: Vale 7-Gurbeti yasamam lazim beat: kezzo 8-Her Belaya Hazirim beat: vale 9-Hayat Donsun Bir Noktada beat: vale 10-Insan Hepsi beat: vale 11-Soluk Bi Ton beat: vale 12-Yakinda Dönerim (outro) beat: vale -------------------- ________________________________________ ƒєяι кαçмış ιкι göz,вιявιяιηє ѕαяıℓмış ιкι tιtяєк ∂υ∂αкtαη ιвαяєt ѕυяαtıм. уαя∂ıм çαğıя. кυяtαяıя вє∂єηι єℓвєt вιяιℓєяι уα!.. кüя∂αη кσℓℓαя,αğıяℓığıη∂αη єzιℓιя ∂σкυηѕαℓαя αğℓαяıм,αğяıѕı ƒєяуαt. tαнαммüℓѕüzüм. ∂ιη∂ιяιя α¢ıηı єℓвєt вιя мєℓєк уα!.. ________________________________________ |
|
|
|
Dec 26 2008, 11:22 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 8 Katılım: 26-December 08 Üye No: 378 |
Eved VaLe Bu Albüm'ünü Çok iyi yazmış.
|
|
|
|