IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
> Giryan - Yadigar
Giryan
mesaj Oct 13 2008, 12:08 AM
İleti #1

Tersane Recordz
Grup Simge

Grup: Genel Moderatörler
Nereden: Karanlığın Gölgesi
Üye No: 11

Selamlar

Uzun zamandır ses çıkarmıyordum. Belli belirsiz sebepleri var. Ama hala kalem tutabiliyor bu eller smile.gif . Neyse yeni eser '' YADİGAR '' . Son zamanlarda duygusal yoğunluk yaşatan olaylar oldu gerek benim gerek çevremdeki insanların hayatı. Aslında sözlerin derinine inilse biçok kişi kendini görebilir buna inanıyorum. Sonuçta istenmesede hüsran yaşanılıyor . bende doğru sonuca varılamamış olayları eleştirmek istedim ( tenkit edilen bitmiştir nihayetine varamadan ) . Neyse çok konuştum galiba. Henüz indirilme izni olmasada www.myspace.com/giryanrap ' ten dinleyebilirsiniz... ( Aşağıya link eklendi )

Hakeden herkese teşekkürler...

sarsılırsın zaman zaman darbe yersin hislerinden hatırada keşfe çıkar akla sorarsın neden
gururu öldürürsün kalabalıkta kirpik ıslanırken kimse barınamaz viran kalbin ıssız kalır bazen

gözünü kızıla boyama sebebi eskilerde burhanı kini iblis emre alır sen kendinin padişahı
hafife alma kimseyi tehdit eder piyon şahı ömrün saati ilerledikçe gönül ister istirhamı

zaman soğuk duvar örer yürek azad olduğunda bilirim elbet yıkmak gerek tekerrürde yer alınca zor değildir korkum olmaz gözler samimi baktığında veyahut hüsran kaçınılmaz gönle hakir yaklaşınca

karanlık odama rağbet etti aklım onla aynı renkte zaten odama gardiyandır gözüm konuşur gölgelerle gecem nöbeti devrederken uyku uğramaz yine düşünürüm neler sığdı onsekizlik ömrüme

Giryan Misali İhtiyar Çocuk adım gözüme yadigar Anlayan mı var

mazine iştiyak duyarsın hakla sohbetinde bilirsin gelmeyecek günün dününe emanette
ağlıyorken itibarın yoktur kendi kendine Ağlatana mevla hakkı ızdırapta mağfirette

çürük tablolar gibi ilgi hevesi boğanlar var farkı farkederde olsan inatçı aynı manzaralar dilime karşı sağır olsa kulaklar kaç yazar bedene can veren bilir ya benim inanç aşikar

kalem satırı boğazlarken hedefi tesellim dayan tenkit edilen bitmiştir nihayetine varamadan ömür zamana geçici yoldaş fani kalk toparlan bu diyardan firar edeceğin tek yer yaradan

kötümser organın iltifatlı fatihası taht bıraktı hatrı kırdı irade kaybı yalan sofrası
ziyadesini taşıtamaz bu cenazemin zanlısı derdin duygu kavgasıysa ben o yolun hancısı

Giryan

-----------------------------------------------------

Aşağıda indirme linkini vermiştim ama sorun olmuş sanırım buyrun :
İndir ( Giryan - Yadigar )

--------------------
dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem

www.myspace.com/giryanrap
Go to the top of the page

+Quote Post
By_McrAp
mesaj Oct 13 2008, 06:16 PM
İleti #2

Yeni Üye
Grup Simge

Grup: Üyeler
Üye No: 254

her zamanki gibi buda çok sağlam bir parça onur abi başarılarının devamını dilerim...

+Quote Post
Ruh-u RevaNnn
mesaj Oct 13 2008, 10:01 PM
İleti #3

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 273

ŞarKıda demişsiNnn qi Gİryan MisaLi ihtiYar çocuqq!BeNnn saNa Ne diyoruMmm Onur!Sen İhTiYar deiLsiNnn..ihTiYar sevimLi oluyoo,sen YaşLısıNnn tongue.gif ama tabiykide bu parçaNın süper olmasına engeLL deiL..her zamanqi qibi parça çok SağLam oLmuş wink.gif kıssadan hisseye parçayı çk beqndim:)

--------------------
..ÇeHreMmm SaNnncıLarLa KuNnDaKtaKi Bebeq GiBi SarMmLaNnnDı..

+Quote Post
ÜnleM..!
mesaj Oct 13 2008, 11:32 PM
İleti #4

Üye
Grup Simge

Grup: Özel Üyeler
Üye No: 25

İlk Önce S.a Abim.Şu sıralar hayatımızdaki dengeler bozuluyor.istediklerimiz pek yolunda gitmiyor.parçada anlatmışsın zaten herşeyi.her zaman ki gibi pek sağlam bi parça tongue.gif ama dediğin gibi abi ?

'' ağlıyorken itibarın yoktur kendi kendine Ağlatana mevla hakkı ızdırapta mağfirette ''

Seni sewiyorum abi smile.gif K.İ.D

--------------------
www.myspace.com/unlemrap

ÜnleM..!

+Quote Post
azim
mesaj Oct 14 2008, 06:39 PM
İleti #5

Üye
Grup Simge

Üye No: 42

son zamanlarda yaşanılan bir çok şeyin özeti olan bi parça...sözlerinin derinliklerine ne kdr uğraştımsada inmek o kdr kolay değil...sözlerin içindeki duygu yükü, beatle birleşince resmen alıp götürdü beni benden... neyse fazla söze gerek yok...suskunluğunu süper bi şekilde bozdun abim...

sevgiler, saygılar

www.myspace.com/azimrap39

+Quote Post
destan
mesaj Oct 14 2008, 06:57 PM
İleti #6

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 46

ÖNCELİK S.A UZUN ZAMANIN BİRİKİMİNİ BU PARCADA SÜPER BİR GİRİŞLE ANLATTI ABİM YİNE YAPCANI YAPTI ABİM:dHERŞEY GÖNLÜNCE OLMASI DİLEGİYLE ABİ SELAMETLE

+Quote Post
__KaYgI__
mesaj Oct 15 2008, 08:47 PM
İleti #7

Üye
Grup Simge

Üye No: 4

Abim bu parça dediğin gibi sözlerin derinlerine inebilen insanların çok şey anlayabileceği bi parça,dedğin gibi insanın hyatında çok fazla duygusal olay oluyor bu olayları o kadar güsel anlatmışsın ki insanı alıp götürüyor, daha fazla söleyecek kelime bulamıorum senin gibi anlatan yok bunu bil abim;) Nese fazla uzatmayayım süper bi parça oldu suskunluğunu bozdun ve bence lyrical anlamda yepyeni bir GİRYAN karşınızda bu siteyi ziyaret eden herkese tavsiye edeceğim tek şey dinleyinn boş şeyler anlatılmıyor...

Saygılar... Kaygı...

+Quote Post
ZeLisH
mesaj Oct 17 2008, 10:45 PM
İleti #8

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 29

yine biriktirdin kendine yaşamdan özetleri..hepsini yerine oturttun ve zamanını bekledin..yaşadılarını gördüklerini de kattın...çevrinide aldın bunların içine..ve belkide benden ondan bundan da bişiler ekledin...belkide değil aslında öyle =) her zaman yaptığın gibi vakti gelince taşı gediğine oturttun...
ilk söylediğinde sözlerini net kavrayamadım belki ama hikayene başlayınca daha iyi anladım.. söylediklerinin üstüne böyle bi parça gelince prensiplerin gereği anlatmadıklarını da anladım =)
nese uzatmıyım daha fazla...tam zamanında yaptığın bi parça ve gerçekten fazlasıyla anlam yüklü sana yaraşır "sen" olan bi parça =)

+Quote Post
Katib
mesaj Oct 19 2008, 10:31 AM
İleti #9

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 143

Tam zamanında gelen bi şarkı , seni 'onur'u anlatan bi parça.. Eminim içindekilerini tam olarak yazabilseydin hiç kimse bişey anlayamazdı.. Çünkü aynı yaşam hiç kimsenin hayatında tekerrür etmedi.. Her insan her zaman doğru olan birşeyi hep yanlışa yorumluyo. Ama gerçek şu ki "Cahil kendini evliya sanar gözlerinde hakiri" ..!!
Boşkoy herşeyi , Senin çevrende görmen gereken bi kaç maskesiz surat var , güven onlara ihtiyar !!

En Başından demiştin ya "[u]Zaman soğuk duvar örer yürek azad olduğunda bilirim elbet yıkmak gerek tekerrürde yer alınca" aynen bu misal oldu ve olacak..! unsure.gif [/u]
saygılarımla tongue.gif
Ay LaW Yu Giryan <3 wub.gif tongue.gif:P
biggrin.gif

--------------------
Tragedya Recordz ||| Katib |||

+Quote Post
Giryan
mesaj Oct 19 2008, 06:59 PM
İleti #10

Tersane Recordz
Grup Simge

Grup: Genel Moderatörler
Nereden: Karanlığın Gölgesi
Üye No: 11

Yorum yapma nezaketinde bulunan herkese teşekkürler ...

Buyrun indirme adresi : Giryan - Yadigar

Giryan

--------------------
dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem

www.myspace.com/giryanrap

+Quote Post
ÜnleM..!
mesaj Oct 20 2008, 08:07 PM
İleti #11

Üye
Grup Simge

Grup: Özel Üyeler
Üye No: 25

Yine Yeni Yeniden GİİİİRRRYAAAANNNN smile.gif

--------------------
www.myspace.com/unlemrap

ÜnleM..!

+Quote Post
VALE
mesaj Oct 23 2008, 06:21 AM
İleti #12

Tersane Recordz
Grup Simge

Grup: Yönetim
Üye No: 7

Şiddetle tavsiye ederim...

VALE

--------------------
www.myspace.com/valerap
www.valefan.com

+Quote Post
Vagner Hate
mesaj Oct 27 2008, 10:31 PM
İleti #13

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 147

Helal kanka ağzına sağlık,devamını bekliyoruz...

--------------------
[ Pride of Lüleburgaz ]

+Quote Post
__KaYgI__
mesaj Nov 1 2008, 01:00 AM
İleti #14

Üye
Grup Simge

Üye No: 4

Geniş düşünmek rolleyes.gif

+Quote Post
_VeßâL_
mesaj Nov 6 2008, 07:20 PM
İleti #15

Yeni Üye
Grup Simge

Üye No: 306

öncelikle S.a

parça her zamanki gibi gsl abi bide burdan bi arkadaşa seslenmek istiyorum

barış şu avatarı deiştir olm tmm açsında belli etme bari biggrin.gif

--------------------
RaMc0

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 10th January 2009 - 01:13 AM