![]() ![]() |
Oct 5 2008, 05:37 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 23-September 08 Nereden: Ankara Üye No: 248 |
İçinde bulunduğum kaos bıçak misali
Mırıldan ellerim yeni bi şarkı yapmış dinlesinler Nakaratla saydırılmış isyanımı söylesinler Farz edin ki ben bi şairim varlığım kalem Kalem kelamla paslaşırsa işte orda inlesinler Kulun yolumda kamçı aldı bunada bir sebep gerek Kırıldı dalların hesabı çok kabardı kim sebep Sorunlu vasıtam cümle cümle vasfı önüme at Kabul be mutluluk aşkı aldım gururu ucuza sat Pas tutundu son ziyaretim yinede beklerim Çeken alır şımardı gençliğim yaşıma malum oldu Akıllı felsefen benimi seçti orda dur bebek Bu ruh tutuklu cennetimle hayli zor emeklemek Lütfu katil ol bir bıçakla canımı kastedin Hançerin kiracı kalsın yüzümü mahvedin Tamda orda zahirim ben tekil bi hancı Diplomamda notlarım çürüksüz elma Kış gelince şiddetim Döktüm içimi bir kâğıda külleri yolda rezil Kayıp içimde soluk bin tonla resmin çizdim Nerdeyim? Aç yolları geçeyim bu kaos bıçak misali Beklerim kalp fakirim zarar ziyan zindan gibi dünya Kalem yok ellerimde nüshe etmeden kiramı ver Bir sevgiden mahrumum dilimde hep bu şarkı hâkim Şımardı inziva silah tüfek taşır yürek Dilenci gönlüm bir tabut gerek bu gönle kaldırın Sınırda gizli saklı portreler bu ellerimde Sükûtla yasemin kokar bu şehrin siyah çöllerinde Onuru yere bıraktım gururu parçalattım bir biramla Sokakta ben dolaştım sahte ellerimle yanlızım Durmalıydım gerekse vurmalıydım kendimi Tutuş zayıftı kalbimin sızan şu sözleriyle Çürüktü meyvalar zaman geç oldu hastalıktı Narkozum şakak vururdu İntizar dudaklarında lime lime çatlar oldu Ahım almak bertaraf Huyum suyumda bir kefenle etle tırnak oldular Senli benli yankılar kulaklarımda Durmadan kanlarım akar şu kollarımdan sen diye anladıım kdrıyla yazdım yanlış varsa kusura bakmayın xD |
|
|
|
Nov 29 2008, 11:11 PM
|
|
![]() Üye Grup: Üyeler İleti: 43 Katılım: 17-September 08 Üye No: 235 |
güzel sözler arkadasimiza da tessekkür ediyorum bizim icin paylastigi icin
-------------------- http://www.myspace.com/ummetua
|
|
|