IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
> Katil Ettiler
Giryan
mesaj Sep 19 2008, 12:20 PM
İleti #1

Tersane Recordz
Grup Simge

Grup: Genel Moderatörler
Nereden: Karanlığın Gölgesi
Üye No: 11

öncelerden kalma bazı duygular var zaman zaman derine dalar giryan bazen güler bazen ağlar çok dolar ya kalbim bende sayfalarda damlarım ve anlarım ya bazı halden şarkılarda anlattım kadim dosta hatıraydı eski yare elvedaydı bazısında duygusaldı bazısında sitemkardı
bende istemezdim elbet oysa kader hep kederle çıktı karşıma tek bilekte çift el olsa kalbe dolsa nurum infilak ederdi göz pınarlarımda mutlu yaşlar bir ömürde geçmez böyle çok yakında kalp yavaşlar dersi aldım unutmadım ben hafızamda hatıralar
kuşkularımı yoluna koysam gözler kandan kurtulur mu uykularımı düzüne soksam kabuslarım son bulur bedevi bi kalbim var seraplarda yorulur mu daha önce hiç duymamıştım ne dedin sen mutluluk mu ??

bir tebessüm istemiştim çok mu gördüler
bir hayali gizlemiştim çokça deştiler
bir umudum vardı benim aleve verdiler
bak gör günümü katil ettiler

cinayetteyim bugünde 24 ü yere serdim leşlerimde çok mu oldu 17 yıl boş geçmedim hapse mahkum ruhun hali hep yanımda dualarla dilde tekrar eder fakat şeytan eksik olmaz anla
sol olmzumda ağrılar nefsimde günahkarım suç benimse nabız durur şakağa vurulan bir bıçakla
her sabahta merhaba ederdi kasvetimde günüme
ecele ezeli müşteriyim sen gibi BENDE FANİ
ölüme tetiklese dahi ruhun iblisi Rabba sözüm vardır bilmeli benden uzağa gitmeli kalbe sabrı ekmiş bir adamla raks edersen sen zelilsin hor gören bi insansan bence sen bi rezilsin bir gün olur dolar defter günahlarıma bir delilsin sevaplarım ağır basarsa anladım ki sen sefilsin
şehvetinle melun olmuş insan uzak dursun gerçekleri söylersin ya dilim işte sen kusursun...

Giryan

--------------------
dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem

www.myspace.com/giryanrap
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 8th January 2009 - 01:43 AM