![]() ![]() |
Aug 29 2008, 01:48 AM
|
|
![]() YÖNETİM KURULU BAŞKANI Grup: Yönetim İleti: 223 Katılım: 31-March 08 Nereden: İstanbul,Trakya,Haskova,Ç.Kale Üye No: 2 |
1zd1RAP - Sagoloman (Sagopa Kajmer'e Diss)
RapidShare: Easy Filehosting Alıntı:bir zamanlar herkese küfür yağdıran şimdilerde olmuş bir dini bütün müslüman çok düşman edindin, tek dostun kolera sana rapi bıraktırırlar, yaparsın opera.. Kleftra - Patlak Balon (Kolera'ya Diss) RapidShare: Easy Filehosting Alıntı:zaten herkes hatalı ve sütten çıkan kendisi yeter artık yazma rhyme rapin menapoz teyzesi nasıl nefret ettirdin düştü sahne perdesi pilin bitti öldü bebek böyle düşman yermesi.. Deniz Gürzumar - İkisi de Dişi (Sagopa Kajmer'e Diss) RapidShare: Easy Filehosting Alıntı:temiz kalpli iyi aile çocukları gibi geçinmeyin lan ***** koduklarım rapi katledin mahkemeye yollayın herkesi verin aman ha yorulmayın.. Kurşun - Gözüm Üstünüzde (Sagopa Kajmer'e Diss) RapidShare: Easy Filehosting Alıntı:seni hukuken siken olurum mahkemende aleyhinde tanık yeraltına bulaşma kalbin konteynerde atık batık lügatınla melankoli kerhanesinde bana da dava açarsan öderim borcumu seni ****up ****up.. Sansar Salvo - Paranı Verdim (Sagopa Kajmer'e Diss) RapidShare: Easy Filehosting Alıntı:30 yıllık abaza tutuldu kabıza şimdi bi dönde bak camiadaki nabıza yanımdaki çetemden çok çete var arkanda ölüm yakın ondan başla namaza.. Fuat - Kırmızı Halı (Sagopa Kajmer'e Diss) RapidShare: Easy Filehosting Alıntı:seni fikmedik diye böyle tripler iplere gerilir boynun click der yerlere serilir çalıntı beatler Fuat seni sansür gibi biipler.. -------------------- ______________________________________________________________________
www.Myspace.com/Trakyarap www.Tersanerap.com www.Myspace.com/Trakyamudafaairap |
|
|
|
| Guest_Sh£q£R_* |
Aug 29 2008, 11:38 PM
|
|
Guests |
|
|
|
|
Dec 13 2008, 05:47 PM
|
|
![]() Tersane Recordz Grup: Yönetim İleti: 95 Katılım: 3-April 08 Üye No: 7 |
-------------------- www.myspace.com/valerap
www.valefan.com |
|
|
|
Dec 13 2008, 06:59 PM
|
|
![]() Üye Grup: Üyeler İleti: 27 Katılım: 14-September 08 Üye No: 227 |
Sagopaya diss atipta zirveye sürünerek cikan yaratikLar!..
Sagopa onLara bi diss atsa feLc kaLirLar Kar$idaki deqersiz oLunca adam uqra$mamakLa hakLi -------------------- '
Göründüm Güçlü Düzeldim Sandım Ama Hep Bunalımdayım, Ne Mümkün Dengede Durmak, Fırtınadan Bir Uçurumdayım... |
|
|
|
Dec 14 2008, 10:19 PM
|
|
|
Üye Grup: Üyeler İleti: 21 Katılım: 14-May 08 Üye No: 71 |
çok haklısın ep 5 yolda zaten .. zill çaldı ders zamanı
|
|
|