IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Reply to this topicStart new topic
> Burgaz Underground Nereye Gidiyo?
burgarap nereye gidiyo
burgarap nereye gidiyo
Toplam Oy: 0
Sadece üyeler ankete oy verebilirler. 
aforozrap
mesaj Aug 21 2008, 09:40 PM
İleti #1

Üye
Grup Simge

Grup: Genel Moderatörler
Üye No: 9

BENCE çöplüğe gidiyo laugh.gif track çöplüğüne gidiyor arkadaşlar 14 yaşındaki kayıt alanlar veya 14 yaşının altınada kayıt alanladarda vardır sanırım önüne gelen rapper olmak istiyor önüne gelen diss atmak istiyor bi parti olduğunda traji komik görüntüler çıkıyo ortaya dinleyiclerden daha çok mcler bebeler emzik yerine mic kullanıyorlar yanlış anlamayın lütfen bu işi gerçekten çok güzel yapanlar var benim sözlerim onda değil zaten benim kimlerden bahsettiğimi herkez biliyo rolleyes.gif Peki sizce ne yapılmalı sizce???

--------------------
www.burgazrap.com
&
www.trakyarap.com
Go to the top of the page

+Quote Post
Tragedy (TMR)
mesaj Aug 23 2008, 04:41 PM
İleti #2

Üye
Grup Simge

Grup: Özel Üyeler
Üye No: 33

QUOTE(aforozrap @ Aug 21 2008, 09:40 PM) *
BENCE çöplüğe gidiyo laugh.gif track çöplüğüne gidiyor arkadaşlar 14 yaşındaki kayıt alanlar veya 14 yaşının altınada kayıt alanladarda vardır sanırım önüne gelen rapper olmak istiyor önüne gelen diss atmak istiyor bi parti olduğunda traji komik görüntüler çıkıyo ortaya dinleyiclerden daha çok mcler bebeler emzik yerine mic kullanıyorlar yanlış anlamayın lütfen bu işi gerçekten çok güzel yapanlar var benim sözlerim onda değil zaten benim kimlerden bahsettiğimi herkez biliyo rolleyes.gif Peki sizce ne yapılmalı sizce???

Burgazda bildiğim kadarıyla 4,5 mc var bu işi yapan ama toplasan 30 civarında mc ve rapper var bu 4,5 kişi dışındakiler tabiikide özenti.. onu bir kenara bırak 15 yaşında olup 2 şarkı yaptıktan sonra albüm yapmaya çalışan insanlar var .. bu iş bu kadar basit mi yani peki biz neden yıllarımızı verdik ???

+Quote Post
aforozrap
mesaj Aug 24 2008, 02:07 PM
İleti #3

Üye
Grup Simge

QUOTE(Tragedy (TMR) @ Aug 23 2008, 04:41 PM) *
Burgazda bildiğim kadarıyla 4,5 mc var bu işi yapan ama toplasan 30 civarında mc ve rapper var bu 4,5 kişi dışındakiler tabiikide özenti.. onu bir kenara bırak 15 yaşında olup 2 şarkı yaptıktan sonra albüm yapmaya çalışan insanlar var .. bu iş bu kadar basit mi yani peki biz neden yıllarımızı verdik ???

haklısın valla

--------------------
www.burgazrap.com
&
www.trakyarap.com

+Quote Post
KhRoniC
mesaj Aug 24 2008, 04:37 PM
İleti #4

Üye
Grup Simge

Üye No: 79

abi harbiden haklısın smile.gif

Burgazrap 'te daha çöplüğe gitmiyor bence biraz hit alması lazım da onu sen becerebilirsin anca smile.gif

--------------------

http://www.myspace.com/khronic

+Quote Post
aforozrap
mesaj Sep 17 2008, 08:13 PM
İleti #5

Üye
Grup Simge

2 TANE TRACK ÇIKARIMIŞ ADAMA BEN MC DEMEM. AMA BURGAZ UNDERGROUND'DA 2 TRACK ÇIKARAN MC OLUYOR

--------------------
www.burgazrap.com
&
www.trakyarap.com

+Quote Post
Mius34
mesaj Nov 24 2008, 11:02 AM
İleti #6

Yeni Üye
Grup Simge

Grup: Üyeler
Üye No: 333

Burgazda değilim ama dışardan bakınca iyi yere gşdşyo gibi görünüyo Yeni gelişim olduğu için herkezin dikkatini çekiyo ve bi çok kişide rap yapmak istiyo

Ama genel olarak bakıldığında iyi bi yere gitmektedir

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 8th January 2009 - 12:13 AM