![]() ![]() |
Aug 7 2008, 01:33 PM
|
|
![]() Tersane Recordz Grup: Genel Moderatörler İleti: 81 Katılım: 6-April 08 Nereden: Karanlığın Gölgesi Üye No: 11 |
çok neferle gelselerde yıkılmayan cüsselerde zaafa mahkum
mağdur sevgilerden cefa yüklü akıbette çok çorak bi tarlanın azap yüklü duygu harmanıyla tövbe üstü pek rüküşlü olgularda özne olmak hayra şapka tutma misal ihsan uyku nöbetinde aklı hibe etti ademoğlu küfürbaz bi iblise iblis iftirası sebebi fani cehennemdeyiz biz ufku siyaha çalan bu güven yetimi adam takatsiz en temiz diyarda sultan umuduyla umudu yarına bağlasamda yine çaresiz başım ve dünümün yarınındayım öncesinden el koyanlar kalbin içine döktü katran 17. kattan atlasam şu ömrün balkonundan gemimi viran ettiler ve sandalımda yokki safran yüklü buğranıyla sahrasında sırata giden yolcu giryan
Ek: Dosya
-------------------- dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem
www.myspace.com/giryanrap |
|
|
|
Aug 8 2008, 12:48 PM
|
|
![]() Üye Grup: Üyeler İleti: 27 Katılım: 1-April 08 Üye No: 4 |
Helal olsun abim gene döktürmüşsün...
|
|
|
|
Aug 11 2008, 03:37 AM
|
|
![]() Tersane Recordz Grup: Genel Moderatörler İleti: 81 Katılım: 6-April 08 Nereden: Karanlığın Gölgesi Üye No: 11 |
24 ün 3ünde ben yeni bigünün başındayım beklemekten sıkıldım uyku dahi gelmiyor bu kanıma alkol kattıran insan beni bilir mi bilmiyorum bana beni sorma nolur karanlıktan göremiyorum yeniden canlanmak için illaki ölmek mi lazım ferimi geri getirmek için bana ait bi sen lazım sol tarafta vurgu yapan organ durmaya meğillidir senle dolu bir bölüme istihdam eder misin ...?
Giryan -------------------- dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem
|
|
|
Aug 11 2008, 03:48 AM
|
|
![]() Üye Grup: Özel Üyeler İleti: 33 Katılım: 16-April 08 Üye No: 25 |
Abi gene her zaman ki gibi kopartmşsın..gerçekten çok güzel
-------------------- www.myspace.com/unlemrap
ÜnleM..! |
|
|
|
Aug 11 2008, 11:58 AM
|
|
![]() Üye Grup: Üyeler İleti: 23 Katılım: 10-August 08 Üye No: 154 |
aBi herKes senin qibi oLsa çoq qüzeL şarkıLa çıkar orTaya
-------------------- Rap-i Şad - Saqo - VaLe - Fan
|
|
|
|
Aug 14 2008, 05:47 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 1 Katılım: 1-April 08 Üye No: 5 |
çok güzel sözler hep böle devam et allaha emanet ol kanka XD
|
|
|
|
Sep 19 2008, 07:15 PM
|
|
Ben Seçmedim
Şafak güneşsiz doğarsa bende rapten ayrı yaşarım eğer kalem yoksa elde bilin kesik parmaklarım yaşlı gözlerimle yaşama karşı elbet yaşlanırım sözlerimin bittiği yerde Azrail'le tanışırım Ruhum nasır tutmuş benim şimdi bana bi fayda verin bir kez olsun ben susarken duygularımı tasfir edin dur demekten yorgun dilim gayri kafi vazgeçin kalbi kırın acımayında sonra buna kader deyin Şu dört kollu vasıtamla ömür yolunu terkederken ve hayat denen mekteptende artık mezun olurken son yarını bugünümle zamana hasret yaşarken ben elçime giderken kapanmıştı fani yelken anla nefes tekleyince ölüm bedenin ensesinde beden namazın secdesinde uyanır ruhum sur sesiyle nur yüzlerle dolu mekan evim olsun ahirette melekler ağlarsa nefse lütfen Rabbim affeyle Bir ağlayışla başlar hayat ölüme giden şu yol hayli kurak sevap bize cennetin anahtarı ben seçmedim ölmeyi yaşamayı Giryan -------------------- dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem
|
|
|
Sep 20 2008, 03:34 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 8 Katılım: 9-September 08 Nereden: Çorlu Üye No: 212 |
heLLaL oLsunn bukadar
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 3 2008, 01:40 PM
|
|
Üzgünüm...!
Artık güneş açmaz olmuş şehrime ben üzgülerle dar köşemde söz yazarken akıl bucaklarında gezen şeytanlarla harpteyim Ben uykuları sancılarla terkedipte günüme berduş haldeyim Bazı dudaklarda ismim aşkla sarmaşır ve bazısında küfre telafuzdur çaresiz ve dilime gereksizdir adları aslı aklı kandırılmış olmasaydı yanımdaydı kanımdaydı yarenim... Sel basardı dolup taşardı göz pınarlarım benim vakitsiz namazlarımda sanrılarda sardı saldı zehrini bedduaya tövbeyim yaşam hudutlarında bekçiyim kendime neyleyim... Kabuslarda dipsiz kuyular vardı bende içindeydim hani olur ya bazen kalbin içine sızar bir sıkıntı bende gözlerinden damlarım Giryan'ım Gözlerinde tutsak olan bendim işte anladın mı ? -------------------- dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem
|
|
|
Nov 6 2008, 07:30 PM
|
|
![]() Yeni Üye Grup: Üyeler İleti: 13 Katılım: 6-November 08 Üye No: 306 |
abi bide " dünümün yarınımdayım " die bi sözün vardı galiba yanlış hatırlamıosam o parçadaydı
geri kalanı aklımda yok sadece bu iki kelime kalmış aklımda -------------------- RaMc0
|
|
|
|
Nov 10 2008, 01:07 PM
|
|
abi bide " dünümün yarınımdayım " die bi sözün vardı galiba yanlış hatırlamıosam o parçadaydı geri kalanı aklımda yok sadece bu iki kelime kalmış aklımda en temiz diyardan yar umuduyla umudu yarına bağlasamda dünümün yarınındayım . Konunun en başındaki sözde geçiyor zaten bu cümle Giryan -------------------- dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 8th January 2009 - 04:51 AM |