![]() ![]() |
Jul 6 2008, 03:07 AM
|
|
![]() YÖNETİM KURULU BAŞKANI Grup: Yönetim İleti: 223 Katılım: 31-March 08 Nereden: İstanbul,Trakya,Haskova,Ç.Kale Üye No: 2 |
Tersane tayfasında yer alan ve bu yaz'a kadar uzun süredir sesi soğlu çıkmayan giryan bu yaz çalışmalarına hız verdi."AYNIYERDE" isimli yeni çalışması ile dinleyenlerini sevindirdi.Kayıtlar Tersane Rec. ta alınan Şarkıda Giryan'a ,Kaygı eşlik etmektedir. Keyifli dinlemer...!
![]() Giryan & Kaygı "AYNIYERDE"(indirmek için tıklayın) -------------------- ______________________________________________________________________
www.Myspace.com/Trakyarap www.Tersanerap.com www.Myspace.com/Trakyamudafaairap |
|
|
|
Jul 7 2008, 12:10 AM
|
|
![]() Tersane Recordz Grup: Genel Moderatörler İleti: 81 Katılım: 6-April 08 Nereden: Karanlığın Gölgesi Üye No: 11 |
Sıkıntılı geçen bir kaç günden sonra bir akşam üstü çok yoğun şekilde sıkıntı bastı. Birden arkadaşların yanından ayrılıp kayıt almaya giderken arkadan barışın ( kaygı ) geldiğini farkettim. Biraz sohbet ettikten sonra söz yazmaya başladık ve iki saat içinde lirik ve mix işi bitmişti. Tekrar sokağa çıkıp yürüdüğümüzde ikimizde çok sakindik sanırım bazı şeyleri anlatabilmiştik. Şahsen ben tam anlamıyla sadace müzikle dertleşebiliyorum ve bu paylaşımda biraz kapalı oluyor üstünde düşünmek lazım yazdıgım sözlerin farklı anlamlar yaratılabilir. Her neyse böyle bir zamanda oluşmuş bir parça kısacası. Keyifli dinlemeler...
Giryan -------------------- dosttan infilak eden bu kaçıncı hadisem
www.myspace.com/giryanrap |
|
|
|
Aug 5 2008, 01:02 PM
|
|
![]() Üye Grup: Üyeler İleti: 27 Katılım: 1-April 08 Üye No: 4 |
AYnen İnsanın dertleri veya türlü sıkıntıları bazen arkadaş ortamında deilde mikrofon başında dile geliyor ...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 7th January 2009 - 09:54 PM |