![]() ![]() |
Jul 5 2008, 02:01 AM
|
|
![]() YÖNETİM KURULU BAŞKANI Grup: Yönetim İleti: 223 Katılım: 31-March 08 Nereden: İstanbul,Trakya,Haskova,Ç.Kale Üye No: 2 |
X2*****nakarat*****
bir elimde yosma ,bir elimde esrar hadi sevişelim bu gece barda... ****tahribat**** terbiyeni takın-kafam iyi. canım sıkıldı ufağın birine. forumda kara çalmış -çok ( ıııhh).. çekilmeyenin tavuğunu yerler. derler ki yaptğın rap midir? boğazını boğacak olan bu tracktir tektir bu tozu dumanı tanı. sektir dilim de lirik müdafaa-i. yanki kaptir başımda musallat olmayan disin üstüne benzini dök yak gitsin kimsin saçıma laf edersin densiz kanaatimdir kaldın bi başına 9 aydır açık ortamda geldittesin. studyonda icaat ettiğin tarzı gösterde ahali MC yüzü görsün. featlerinin masterini o kolpaya yaptır.çatallı soundunu yola sokar belki seni gangsta da yapar. neyse bu verse burda bitsin! ******Tribal trajedi******* boş sokakta elinde şırınga şaşırdı galiba sarışın yanında atla bakalım arabaya 1,2 vörs daha kafanda patlar örs danaaa yolda gördüm galiba eskiden kalma benim manita yanındaki zengin de kim acaba,şeref-i namı şerefsiz adı ,deli dolu bir piskopat elde neşter gezer durur sokak sokak arife tarif gerek yok koçum biz yolumuzu buluruz,cehennem sonumuz,trakya müdafa-i rap 39 siz saklanın biz sizi buluruz bunalımdasın galiba forumlarda sıfırı vericek kadar da yosma okulda salya sümük çeken toy,babandan para alda playstation 2 hoyy seninki benimkinden de küçük hey boy,ağzında sigara bu kolpa içmesini bilmez yürümesinide yolda, arama beni bulamazsın selam da yollama ruyalarında kabus 39 trakya mudafa tarruz 2 vörs kan kus hard core namus X2*****nakarat***** bir elimde yosma ,bir elimde esrar hadi sevişelim bu gece barda... -------------------- ______________________________________________________________________
www.Myspace.com/Trakyarap www.Tersanerap.com www.Myspace.com/Trakyamudafaairap |
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 7th January 2009 - 10:46 PM |