![]() ![]() |
Jul 5 2008, 01:59 AM
|
|
![]() YÖNETİM KURULU BAŞKANI Grup: Yönetim İleti: 223 Katılım: 31-March 08 Nereden: İstanbul,Trakya,Haskova,Ç.Kale Üye No: 2 |
***trajedi***
kurak bir toprağın özlem duyduğu yamur tanesi bir sağnaktın (ahhh..) bu kalp içine (YEAH) delice yağdın. (Trajedi) (SEN) ***tahribat*** yandım bir bakışına boş verdim. sen gülüşünle yağmala yüreğimi yak ellerimi ellerinle(Tahri) ***Trajedi*** odama kokun dolsun usuldan (UMHHHHaaa) gece ansızın firara sevk eyle ruhumu ve bırak gitsin.(Trajedi)(Bırak) ***tahribat*** coşkun pınarlar resmetsin gözlerin ışığını sen 4 yılda bir vuku bulan güneş tutulmam (Tahri) ***Trajedi*** tutulmam derdim farkettim yokluğunda (nerdesin) etten başka bir sıfata nail değilim harbiden (özledim)(Trajedi) ***tahribat*** ilkkez bir itirafta bu denli samimi ve son defa adını anacak kadar cesurum. affeyle (Tahri) ***trajedi*** affına sığındım tek hatıran elimdeki bu kurumuş çiçek (soldu) param parça yüreğime antidot niyetine (Trajedi) x2*****nakarat***** sönsün artık yıldızlar. sussun tüm şarkılar. varsın yansın raplerim varsın batsın gemiler. şairler kalemi kırsın dursun dönmesin dünya. en sevdiğim yalan bitti. en sevdiğim rüyam da. ****Trajedi*** sussun artık bu şarkılar (SUSTURUN) ne dilimde bir melodi nede aklımda bir satır sıralanır sıra sıra ***tahribat*** Sakladığın Sırrını duyduğumda ihanetini ölmekti tek arzu halim neyseki,son defa veda etmiştim sana (elveda) ***trajedi** bir akşam üstü burgaz'ın tenha sokaklarında.. dinmeyen bu gözyaşları bir elveda öpücüğünÜ mahrum etmişti ölüm belkide bu kadar acı değildi,ve herşey bi anda sonsuzluğa gitmişti ***tahribat** biten hikayenin başlangıcıda dostca atılan bir mesaj kahreden bir cevap,(Tanrım) misillemede kinini kusan bir çocuk sanırım, kırgın kızgın vede yalnız..(off ) elinde bir kağaıt ve birde kalem ***trajedi*** kaybolan gecenin karanlığında kızgınlığını yazıyor ,mum ışığında tatlı bir tebesüm hayaliydi rüyalarında kabuslar arka arkaya uykusuz gecelerin sonunda bir şişe şarap ve birde sigara..-- Elvedaaaaaaa x2*****nakarat***** sönsün artık yıldızlar. sussun tüm şarkılar. varsın yansın raplerim varsın batsın gemiler. şairler kalemi kırsın dursun dönmesin dünya. en sevdiğim yalan bitti. en sevdiğim rüyam da. -------------------- ______________________________________________________________________
www.Myspace.com/Trakyarap www.Tersanerap.com www.Myspace.com/Trakyamudafaairap |
|
|
|
| Guest_Sh£q£R_* |
Aug 29 2008, 07:48 PM
|
|
Guests |
chok saoL da ßn ßunu neRdn inDiRebiLirm acaßa??
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 7th January 2009 - 10:32 PM |